Resultaten voor vacature sportvoeding

 
vacature sportvoeding
 
Sportvoeding Body2fit Online Webshop in Sportvoeding.
24/7 mail service info@body2fit. Eiwitten / Whey. Sportvoeding supplementen op natuurlijke basis, dit ter ondersteuning van een goede herstelling na en tijdens het sporten. Zoals eiwitten zijn zeer belangrijk voor de spieren. Zo dragen eiwitten bij aan het behoud en groei van de spiermassa.
VINDAZO: Vacature, job SPORTVOEDING COACH.
Deze vacature is offline en niet meer beschikbaar. Bekijk alle overige vacatures op www.vindazo.be. Sportvoeding is meer dan voeding. De recreatieve en competitieve atleten kunnen op basis van professioneel advies en een degelijke begeleiding hun prestaties verbeteren. Als sportvoeding coach adviseren we elke atleet om zijn prestaties te verbeteren door wetenschappelijk verantwoorde sportvoeding. meer nieuws
fortis
Manumixx Sportcareers.
MANUMIXX is een Belgische producent van sportvoeding en voedingssupplementen: o.a. energie boosters, dorstlessers, vitaminen en mineralen, aminozuren., MANUMIXX werkt onder private label en staat bekend om de hoge kwaliteit van smaken. Mis geen enkele sportjob, workshop of netwerkopportuniteit in de sportbusiness.
limburg
Vacature Voedingsdeskundige Pulso-Preventielab Pulso Preventielab.
Pulso-preventielab heeft momenteel een vacature voor een voedingsdeskundige die op zelfstandige basis ons team van experten wil vervoegen. De voedingsdeskundige heeft als hoofdtaak mensen te helpen hun voedingspatroon aan te passen in functie van persoonlijke wensen. De doelgroep bestaat uit niet-sporters, beginnende sporters maar ook topatleten. Via een analyse van het huidig voedingspatroon en een uitgewerkt voedingsplan wordt individueel gewerkt aan de noden die kunnen bestaan uit gewichtsverlies, gezonde levensstijl, spiertoename, uitwerking wedstrijdvoedingsplan, uitwerking voedingsplannen trainingsstages, suppletie bij aangetoonde tekorten, enzovoort. Bovendien bestaat jouw takenpakket ook uit het geven van informatieve sessies bij partnerverenigingen/bedrijven en het praktisch analyseren van voedingspatronen bij gesponsorde teams. Ook interpretatie van IDXA scans gebeurt door jou bij het opstellen van het initiële profiel en evaluatie ervan. Je bent in het bezit van een bachelor voedings en dieetkunde. Je hebt een extra opleiding sportvoeding op zak.
Verhuur Tenten
Vacatures Sportvoeding Vacat.
Een fit, vitaal en lekker gezond leven op basis van advies en producten via de online 17 dagen geleden Opslaan. Vacatures gerelateerd aan sportvoeding. 1 2 3 4 5 6 7 Volgende vacatures. Home Gratis Vacature plaatsen Over ons Cookies en Privacy bladeren: recent regio.
Vacature voor sportdiëtist Running and More Running and More.
In de pers. Vacature voor sportdiëtist. Gepost op: 29/02/2016. RUNNING AND MORE is met ingang van maart 2016 op zoek naar een sportdiëtist, om het volop in beweging zijnde sportmedisch testcenter te versterken. De huidige sportdiëtist kan hiervoor door een voltijdse job in loondienst elders niet langer beschikbaar zijn. het grote volume aan aanvragen voor voedingsadvies wensen wij bijgevolg snel over te gaan tot vervanging! instaan voor de dienst Algemeen en Sportspecifiek Voedingsadvies. het uitvoeren van onderzoek, het stellen van de diagnose, het bepalen van behandeldoelen en het opstellen van behandelplannen en voedingsschemas. het geven van voedingsvoorlichting en dieetadvies aan cliënten en instaan voor de follow-up. het bijdragen aan de uitbouw van het sportvoedingsbeleid van RUNNING AND MORE. Wie wij concreet zoeken? Een bachelor in de voedings en dieetkunde, die. thuis is in sportmiddens en op zelfstandige basis werkt. kennis heeft en wil blijven opdoen van de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de hedendaagse sportvoeding en de vaardigheden heeft om deze te integreren in de praktijk.
Vacature: SportvoedingWebshop.com zoekt nieuwe collega SportvoedingWebshop.com.
Evenementen Jul 8, 2016 0 Comments. Vacature: SportvoedingWebshop.com zoekt nieuwe collega. SportvoedingWebshop.com is dé specialist in sportvoeding. In de afgelopen jaren groeiden wij uit tot de grootste sportvoeding leverancier van de Benelux binnen de duursport. Door de groei van SportvoedingWebshop.com zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Voedings Coach-vacatures juni 2018 Indeed.com.
Gesponsord vacature opslaan. STORE MANAGER PROVINCIE LIMBURG. Delhaize 752 reviews Houthalen. Hen coachen en motiveren om het beste van zichzelf te geven. Je kan je passie voor voeding en een gezonde levensstijl ten volle uitleven. Gesponsord 3 dagen geleden vacature opslaan.

Contacteer ons