Zoeken naar personal trainer leuven

 
personal trainer leuven
 
Personal trainer overzicht Leuven en omgeving PersonalTrainers.nl.
Home Zoek een personal trainer Ik ben personal trainer Contact. Personal trainer overzicht Leuven en omgeving. In Leuven en omgeving hebben wij onderstaande personal trainers gevonden. Zoek op postcode. Zoek op plaats. Zoek in de provincie. Maximale afstand: 5 km.
personal trainer prijzen
CrossFit Leuven So much more than just CrossFit.
Met deze aanpak zorgen we er ook voor dat elke les leuk, gevarieerd, functioneel en vooral zeer effectief is. Daarnaast krijg je bij CrossFit Leuven ook een coach for life! Je werkt met jouw personal trainer 1 op 1 samen om de trainingen aan te passen aan jouw lichaam en doelen.
personal trainer
Allfit Coacht op maat.
Allfit is een fitnesscentrum in Wilsele Leuven met meer dan 15 jaar ervaring. Wij coachen op maat: iedereen heeft hier zijn/haar persoonlijke resultaatprogramma. We zijn een sociale fitness waar naast het sporten ook ruimte is voor een gezellige babbel in onze ruime cafetaria.
garagepoorten
Wie zijn we.
Lichamelijke opvoeding bewegingswetenschappen, met specialisatie in de fysieke activiteit, fitness en gezondheid. Hij heeft bijkomend Personal Trainer diplomas behaald, erkend door de Vlaamse Trainer School en AALO. Matthias werkt sinds 2009 als SC-coach bij Sportoase Leuven en is als fysiek trainer bij de A-kern van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven OHL sinds 2013 verantwoordelijk voor het opstellen van de fysieke trainingen, zowel op individueel als teamniveau.
My Personal Coach.
Charlotte, personal coach bij My Personal Coach. Coach Ralph en Sebert in actie. What seems impossible today will one day become your warm-up. Op zoek naar een personal coach of bewegingsdeskundige? Klik hier en stuur je mail. ralph@my-personal-coach.be 32 0 476 29 85 87. Noormannenstraat 21 3000 Leuven.
Phoenix Personal training studio Leuven Functional Training.
3-2-1 Fit-personal training en groepslessen regio Leuven.
Wil je het meeste halen uit dat 1e uurtje vrije tijd dat je hebt om te trainen? In plaats van te zoeken naar een programma of oefeningen en hoe deze goed uit te voeren, kan een Personal Trainer dat deel voor je doen!
Personal Training Fitter Fitter.
Lees meer over de visie van FitterFitter op het belang van een goede co├Ârdinatie.Je Personal Trainer werkt we met elastieken, Swissballs, medicin balls, Bosu Ball, het eigen lichaamsgewicht en kleine, losse gewichten. De oefeningen laten toe vrij te bewegen in alle richtingen zodat de spieren nooit eenzijdig en ge├»soleerd getraind worden, zoals met de klassieke fitnesstoestellen wel het geval is. Kortom, een complete training voor het hele lichaam. Opgelet, al onze Personal Trainers zijn uit de ruime omgeving van Leuven.
Personal Training Coaching Ready2improve Beweging en Gezondheid.
Ik zoek een Personal Trainer. Neem zeker contact op voor een gratis kennismaking! Een Ready2improve Personal Trainer is er voor iedereen. Wil je gezonder en fitter leven, afslanken, starten met sporten of meer bewegen, grotere spiermassa of betere uithouding, voedingsadvies?

Contacteer ons