Op zoek naar Leuven Personal Coach?

 
Leuven Personal Coach
 
CrossFit Leuven So much more than just CrossFit.
Met deze aanpak zorgen we er ook voor dat elke les leuk, gevarieerd, functioneel en vooral zeer effectief is. Daarnaast krijg je bij CrossFit Leuven ook een coach for life! Je werkt met jouw personal trainer 1 op 1 samen om de trainingen aan te passen aan jouw lichaam en doelen.
jv-slotenservice.nl
B-Fit Ontmoet ons team van hooggekwalificeerde, ervaren coaches.
Performance Coach Personal Trainer. Thomas is het gezicht en de oprichter van B-Fit Personal Training. Affiniteit met verscheidene sporten basketbal, snowboarden, zwemmen, voetbal, fitness, capoeira, tennis, en een passie voor alles wat met beweging te maken heeft, was zijn drijfveer om lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen te gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Leuven.
SEO
Betaalbare Personal Trainer Leuven Behaal jouw persoonlijke doelen!
Ik ben Nicolas Mahy, zaakvoerder van Move fit. Ik ben een gediplomeerde Personal Trainer in Leuven. Sport is al jarenlang mijn grote passie en ik heb me hierin ook stevig verdiept. Ik heb het bachelordiploma Sport en Bewegen en het diploma Initiator Triatlon behaald.
secure vpn
CrossFit Coaches CrossFit Leuven.
Lieven traint al sinds 2011 bij Crossfit Leuven en geeft er les sinds eind 2013. Hij geeft meestal CrossFit op maandagavond en zaterdagvoormiddag maar hij zit ook achter de meeste posts op Instagram en Twitter en is tegelijk ook huisfotograaf. Coach / PT.
3-2-1 Fit Train hard, live easy Personal Training en Groepslessen regio Leuven.
Motivatie is een belangrijk deel van je trainingsprogramma. Werk met een Personal Coach om je nog harder te pushen en je ware potentieel te bereiken. Onze Personal Training locatie. Om de trainingsmogelijkheden te optimaliseren, heeft elke Personal Trainer een heleboel materiaal nodig.
Personal Training Fitter Fitter.
Thuis, op je werk of in het park en wanneer het in jouw agenda past, jouw coach geeft je de ideale training voor jouw doel. Functioneel Op Maat Core training Flexibel. Met Personal Training train je 100% op jouw maat en werken we samen naar jouw doelen.
Personal coach personal coaching in Kessel-Lo Leuven Vind een Therapeut.be.
Klacht / behandeling van. Hoe vind ik een goede therapeut? Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Personal coach voor personal coaching in Kessel-Lo Leuven.
My Personal Coach.
My Personal Coach heeft meer dan tien jaar ervaring met personal training en kan jou dus perfect begeleiden met jouw doelstellingen. Onze specialisatie is personal coaching aan huis. Wij kunnen je helpen om volgens jouw tempo en budget een plan op maat op te maken. Noormannenstraat 21 3000 Leuven ralph@my-personal-coach.be T 32 0 476 29 85 87.

Contacteer ons